50 år og ny bane

50 års jubilæum og indvielse af ny fodboldbane i Brødeskov Idrætsforening, lørdag d. 13. september kl. 11.45 på Brødeskov Stadion

Kære BIF medlem

Brødeskov Idrætsforening har rundet et skarpt hjørne og har samtidigt taget et vigtigt skridt ind i en aktiv og succesfuld fremtid for foreningens mange lokale medlemmer.

 

 

Foreningen kan se tilbage på en 50 årig historie med mange mindeværdige begivenheder, masser af lokal opbakning og et højt aktivitetsniveau.

 

Samtidigt er der med anlæggelsen af en ny 11-mands græsbane ved Brødeskov Stadion skabt fremtidige rammer for den medlemsudviklings succes, som klubben har oplevet de seneste år.

 

 

Vi vil gerne markere denne milepæl i foreningens historie og se tilbage og fremad sammen med dig på den ovennævnte dag.

 

Kom og vær med til den officielle indvielse af den nye bane på dagen kl. 1145. Her har vi inviteret vores borgmester og lokale politikere til at være med.

 

Men sæt endelig hele dagen af, for der vil dagen igennem fra kl. 1030 og til kl. 2000 vil der være masser af spændende fodboldkampe med BIF’s hold fra alle aldersgrupper.

 

Der vil også være mulighed for at købe lidt lækker mad og drikke på stadion.  Så tag kontanter med Smile

 

Bestyrelsen og jeg håber du og din familie har mulighed for at deltage og glæder os til denne festlige dag i BIF’s rammer.

 

Sportslige hilsener

Jess Nørgaard

 
 

Kommende hjemmekampe mv.

Kommende hjemmekampe

Du finder listen over hjemmekampe under DBU her.

 

Loppemarked

Der afholdes stort loppemarked den 12. maj kl. 10 til 14 i Brødeskovhallen

 

Du finder BIF her

Kollerødvej 1, 3400 Hillerød - Se kort